Завършен обект – основен ремонт на апартамент на ул. „Радко Димитриев“

 1. Баня и WC – къртене на фаянс и теракот, демонтаж на стара душ-кабина. Разбиване на междинна стена към кухня. Изправяне на стени с влагоустойчив гипсокартон. Лепене на фаянс и теракот. Направа на окачен таван тип „PVC ламперия“.
 2. Изграждане на нова ВиК инсталация
 3. Стара кухня – промяна към перално. Зидане на междинна стена към баня. Направа на куфари за скриване на вертикални щрангове. Шпакловка на стени и таван.
 4. Тераса на кухнята – демонтаж на старо винкелно остъкление. Зидане с YTONG. Доставка и монтаж на нова алуминиева дограма.
 5. Трапезария – разбиване на стена към хол – обединяване. Стени и таван – шпакловка.
 6. Хол – зазиждане на преходна врата към спалня. Стени и таван шпакловка.
 7. Спалня – зазиждане на врата към коридор. Разбиване/отваряне на врата към килер. Изграждане на коридор от гипсокартон с врати към детска и спалня. Стени и таван – шпакловка.
 8. Килер – отваряне на врата към спалня. Направа на замазка на пода. Стени и таван – шпакловка.
 9. Детска – стени и таван – шпакловка.
 10. Тераса на детската – зидане с YTONG. Монтаж на топлоизолация, полагане на минерална структурна мазилка.
 11. Коридор – къртене на стар гранитогрес. Лепене на нов гранитогрес. Стени и таван – шпакловка.
 12. Боядисване
 13. Снимки от ремонта:

кухня преди къртене на междинна стена към баня кухня преди ремонтакухня преди ремонта тераса на кухнята преди демонтаж на старо винкелно остъкление, зидане и монтаж на нова алуминиева дограматераса на кухнята преди ремонта тряпезария преди разбиване на стена към холхол преди обединяване с трапезария трапезария - къртене на стена към холобединяване на трапезария и хол хол преди ремонтаспялня преди отваряне на врата към коридор/килер килер преди отваряне на врата към спалнятаспалня преди отваряне на врата към коридор/килер тераса на спалнята преди зидане с YTONGкоридор преди ремонта баня и WC преди ремонтабаня и WC преди ремонта баня и WC преди ремонтабаня и WC преди ремонта разширяване на баня и WCразширяване на баня и WC разширяване на баня и WCизкъртена стена на баня и WC баня и WC преди зидане на стена от YTONGиззидана стена от YTONG новообособено перално новообособено перално коридор по време на ремонтакоридор по време на ремонта коридор - изкъртен теракот от под, демонтирани вратикоридор по време на ремонта по време на ремонтаизкъртена стена между трапезария и хол обединени трапезария и холспалня преди зазиждане на стари врати към хол и коридор спалня - "отворена" врата през килера, към коридораспалня - иззидан коридор за преодоляване на преходност иззидан нов коридор с врати към спалня и детскаизглед от спалнята към новият коридор тераса на спалнята - демонтиран парапет, преди зидане с YTONGтераса на кухня и трапезария - демонтирано винкелно остъкление, преди зидане с YTONG и монтаж на нова PVC дограма тераса на кухнята преди зидане с YTONGтераса на кухнята по време на ремонта тераса на спалнята по време на ремонта иззидана тераса на трапезарията и монтирана нова дограма иззидана тераса на трапезарията и монтирана нова дограма тераса на трапезарията перално по време на ремонта трапезария и хол по време на ремонтатрапезария и хол по време на ремонта трапезария и хол по време на ремонтатрапезария и хол по време на ремонта спалня - зазидана врата към хола, стени - стъргане на винервайсспалня - зазидани врати към хол и коридор спалня - стъргане на стени от винервайс и подпухнала шпакловкаспалня преди армирана шпакловка детска преди стъргане на подпухнала шпакловка и винервайс под неядетска преди ремонта детска - стъргане на стенидетска - стъргане на стени  детска - събаряне на подпухнала шпакловкадетска - шпакловани стени и таван детска преди боядисванетераса на детската - иззидан парапет от YTONG, направа на кофраж и изливане на бетонен пояс тераса в завършен вид тераса в завършен вид баня преди монтажи на санитарен фаянсбаня преди монтажи на санитарен фаянс баня преди монтажи на санитарен фаянсбаня преди монтажи на санитарен фаянс баня преди монтажи на санитарен фаянсбаня преди монтажи на санитарен фаянс перално в завършен вид