Почистване

Комплексно почистване след ремонт

Всичко е добре, когато…ремонтът вкъщи завърши успешно!

Абонаментно почистване на офиси и домове

Абонаментното почистване не е лукс, а удобство за вашия дом или офис!

Почистване на врати, кухненско оборудване, мебели в дома или ресторанта

За да е леко на всяка домакиня предлагаме нашата професионална помощ в почистването на кухнята.

Почистване и дезинфекция на санитарни помещения

При почистването и измиването на санитарния фаянс се взема под внимание състоянието му, например дали е редовно поддържан или става въпрос за почистването му след ремонт.

Почистване на прозорци и дограма

Ако фасадата е лицето на вашия дом или офис, то прозорците са неговите очи. Хубаво е когато погледът ни през тях е кристално ясен,или се чувствате горди, когато вашите познати или контрагенти погледнат през тези “очи“, дори и при насрещните слънчеви лъчи, които издават и най-малките несъвършенства.

Пране на автотапицерия на адрес на клиента

Спестете време и средства за почистване на вашия автомобил с новата ни услуга – пране на автотапицерия на адрес на клиента.

Почистване на мека мебел, тапицирани столове, матраци

Фирмата извършва почистване и пране на мека мебел /дивани, фотьойли, табуретки/, автотапицерия и матраци. Услугата се извършва на място в дома ви.

Почистване на меки настилки

Меките настилки и килими изискват не по-малко внимание що се касае до препаратите и начина за тяхното пране. Екипът на фирмата гарантира индивидуалното отношение към вашия килим или мокет, което ще осигури неговото правилно почистване с подходящите за вида настилка препарати.

Почистване на твърди настилки

Почистване на под – какво толкова! Понякога това обаче е голямо предизвикателство. Ето и следният пример: съпругата ви избира страхотен гранитогрес, светъл, релефен, полиран, накратко – това е подът който иска тя? След няколко месечна експлоатация започва голямото търкане на фуги, наслоена прах в микроскопични дупчици и грапавини. Не губете надежда – вашият мечтан под е тук и може да бъде почистен! Доверете ни се!

Почистване на общи части: стълбища, коридори, фоайета, междуетажни площадки, асансьори, парапети

Общите части в една сграда са най-натоварени като използваемост, затова и често са най-замърсени. Ежедневната им поддръжка е отговорност на всички в сградата, тъй като за тях или плащаме наем, или данък.

Външно измиване на фасади

Погледнете през прозореца и вижте сградата отсреща. Сигурни сме, че в две трети от случаите гледката не е лицеприятна: олющена боя, замърсени каменни или варовикови плочи, графити, надписи с боя, запрашени и дори кални мазилки, дограми, външни щори и др.


Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /home/hanzarem/public_html/wp-content/themes/hanza/archive-products.php on line 62