Почистване на мека мебел, тапицирани столове, матраци

Фирмата извършва почистване и пране на мека мебел /дивани, фотьойли, табуретки/, автотапицерия и матраци. Услугата се извършва на място в дома ви и включва следните дейности:

 • Възможност за предварително изтупване на място на дивана, фотьойла или матрака с почистваща система “Rainbow”, която със своята мощна тупалка ще отстрани натрупания прах, пясък, косми, пърхот, акари и други нежелани от вас натрапници. Едновременно с това системата пречиства и освежава въздуха в стаята, благодарение на уникалната си технология.
 • Пране, което се извършва със спрей-екстратори, снабдени със специално оборудване, с помощта на което се впръсква и едновременно с това изсмуква препарат в тапицерията, с което се осъществява почистване в дълбочина, възстановява се свежестта на цветовете. Влагата и пяната се изсмукват веднага, така че тапицерията или дамаската остават леко влажни и изсъхват напълно до 12 часа.
 • Фирмата осигурява и почистване на мека мебел от естесвена или изкуствена кожа, като за целта се използват специални препарати.

Направете запитване:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение